Operatie Oranjewoud-Antea Group succesvol door VinyTouch

19-02-2014

De laatste week van 2013 werd door VinyTouch afgesloten met
een grootschalig project namelijk:  Het in een week tijd , 57 voertuigen
omstickeren van Oranjewoud naar Antea Group. Om projecten
van deze omvang te kunnen beheersen moet je van goede huize komen. Als bedrijf heb je
hiervoor een grote montage capaciteit nodig! Ervaren folie dé- en monteurs met een constante kwaliteit en voldoende vakkennis.  Kortom, een omvangrijk sign project welke VinyTouch in samenwerking met RGN als geen ander succesvol heeft weten te volbrengen.

Nadat een team démontage specialisten de bestaande bestickering verwijderd heeft, is het aan het montageteam om te zorgen dat de voertuigen voorzien worden van de nieuwe Antea uitstraling.Dit team stond onder leiding van Eddy Speelman, de kwaliteitsbeheerder van VinyTouch.

Het wagenpark van Antea bestaat voor tweederde uit een groot aantal  Volkswagen Caddy’s en - Transporters  en voor de rest uit andere merken en uitvoeringen, zogenaamde exoten.  Dankzij het grote aantal gelijke voertuigen  waren de monteurs vanwege het repeterende karakter al snel in staat hun montagesnelheid op te voeren. De exoten  werden door een klein specialistisch team voorzien van de nieuwe Antea huisstijl.  Voor deze uitvoeringen werd per voertuig de vertaling van tekening 2D naar auto 3D gemaakt.

Op oudejaarsdag werden alle voertuigen opgehaald en weer terug gebracht naar de Antea Group locaties in het land.  Oranjewoud kon het jaar 2014 beginnen met een nieuw look. Die van de Antea Group.

Antea Group heeft een filmpje laten maken van de omstickering van het wagenpark.  Wil je met eigen ogen zien hoe dit in zijn werk gaat klik dan op de video link
“Heb jij ze al gezien? De auto's en bussen van ons nieuwe wagenpark? Alhoewel, nieuw... We gebruiken natuurlijk dezelfde auto's als toen we nog Oranjewoud waren. Alleen de looks zijn anders. En dat is best een hele operatie geweest! Met dank aan VinyTouch!”

Vinytouch